kokoonpanot

Kaikki tällä sivulla esitellyt kokoonpanot keikkailevat aktiivisesti ja voit tilata minkä tahansa yhtyeistä keikalle tällä lomakkeella.

Kaiunsäteen muusikot ulkona soitintensa kanssa kesäisissä maisemissa Kouvolassa juhannuksena 2022. Poikkeuksellisesti pianisti Tuukalla on kuvassa ukulele.

Kaiunsäde

Kaiunsäde soittaa Joose Ojalan sekä muiden yhtyeen jäsenten kirjoittamaa omaa musiikkia. Tämän lisäksi sillä on kattava viihdemusiikin ohjelmisto, jonka turvin se voi esiintyä tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kaiunsäteen soitossa melodisen lyyrinen ilmaisu kohtaa jazz – ja viihdemusiikin harmoniamaailman. Kirsikkana kakun päällä soi Helena Taskilan panhuilu.

 • Helena Taskila panhuilu
 • Joose Ojala harmonikka
 • Tuukka Ojala piano
Yhteiskuva koko bändistä Joensuun torilla Morshukka-patsaan kanssa. Kuvaaja: Päivi Happonen

Hannele Juutinen Band


Laulaja – lauluntekijä Hannele Juutinen luonnehtii musiikkiaan lyrikoiltaan näkemykselliseksi elektro-akustiseksi popmusiikiksi, johon etenkin harmonikka tuo skandinaavisen kansanmusiikin tuulahduksia.

”Laulujen kautta haluan kertoa merkityksellisiä tarinoita. Toivon laulujeni luovan uskoa omiin ja toisten unelmiin ja antavan tilaa myös mielen varjojen tutkimiseen. Toivon laulujeni myös rakentavan siltoja erilaisten ihmisten välille ja herättävän uteliaisuutta inhimillisen elämän moninaisuutta kohtaan.”

 • Hannele Juutinen laulu
 • Tuukka Ojala piano
 • Joose Ojala harmonikka
 • Antti Katajisto kitara>

Duo Gigi

Kuva: Tuuli Laukkanen

Duo Gigi esittää tunnelmallisia elokuvasävelmiä Suomesta sekä kansainvälisiltä areenoilta. Laulut heräävät eloon riisuttuina sovituksina, jotka rakentuvat laulun ja harmonikan hienovaraiselle yhteistyölle.

  Kiki Rautio laulu

Joose Ojala harmonikka

Musiikkitalolla hyvässä valaistuksessa otettu yhteiskuva Helenasta ja Joosesta soitinten kanssa. Kuvaaja: Timo Junttila

Duo Pannikka

Duo Pannikka yhdistää panhuilun ja harmonikan ilmaisun uudella tavalla. Se soittaa sovituksia viihdemusiikin klassikoista, romanialaisesta kansanmusiikista sekä suomalaisesta ja kansainvälisestä tangosta. Ohjelmistossa on myös yhtyeen omaa tuotantoa. Kaikki sovitukset ovat muusikoiden omia. Laajasta ohjelmistosta löytyvät sävelet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Musiikissa yhdistyvät tulinen ilmaisuvoima, lyyrisyys ja jäntevä rytmiikka. Improvisaatio tuo esiin kummankin soittajan omimman sävelkielen.

 • Helena Taskila, panhuilu,
 • Joose Ojala, harmonikka.

Joose Ojala

Hyvässä valaistuksessa Musiikkitalolla keväällä 2022 otettu kuva Joosesta harmonikan kanssa.

Joose Ojalan soitossa virtuositeetti ja pettämätön tyylitaju kohtaavat. Laaja ohjelmisto sisältää kappaleita kaikille tutuista viihdesävelmistä popmusiikkiin ja swingmusiikin klassikoihin. Vaikka Joosen soitto edustaakin nykypäivän jazzvaikutteista viihdeharmonikansoittoa parhaimmillaan, myös vanha kunnon säkkijärven polkka taittuu tilanteen niin vaatiessa.