Kokoonpanot

Kaikki tällä sivulla esitellyt kokoonpanot keikkailevat aktiivisesti ja voit tilata minkä tahansa yhtyeistä keikalle tällä lomakkeella.

Joose Ojala Trio

Joose Ojala: harmonikka – Antti Korhola: viulu – Otto Porkkala: kitara

Joose Ojala Trion soitossa yhdistyvät gypsy swing sekä haitarijazzperinteiden parhaat puolet. Ohjelmisto koostuu alan mestareiden kuten Gus Viseurin, Sivucan, Matti Viljasen sekä Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin standardikappaleista tuoreina sovituksina. Niitä täydentävät Joose Ojalan maailmanmusiikkivaikutteiset originaalisävellykset.

Kaiunsäde

Helena Taskila: panhuilu – Joose Ojala: harmonikka – Tuukka Ojala: piano – Saija Penttilä: kontrabasso

Kaiunsäde soittaa Joose Ojalan sekä muiden yhtyeen jäsenten kirjoittamaa omaa musiikkia. Tämän lisäksi sillä on kattava viihdemusiikin ohjelmisto, jonka turvin se voi esiintyä tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kaiunsäteen soitossa melodisen lyyrinen ilmaisu kohtaa jazz – ja viihdemusiikin harmoniamaailman. Kirsikkana kakun päällä soi Helena Taskilan panhuilu.

Joose Ojala soolo

Hyvässä valaistuksessa Musiikkitalolla keväällä 2022 otettu kuva Joosesta harmonikan kanssa.

Joose Ojalan soitossa virtuositeetti ja pettämätön tyylitaju kohtaavat. Laaja ohjelmisto sisältää kappaleita kaikille tutuista viihdesävelmistä popmusiikkiin ja swingmusiikin klassikoihin. Vaikka Joosen soitto edustaakin nykypäivän jazzvaikutteista viihdeharmonikansoittoa parhaimmillaan, myös vanha kunnon säkkijärven polkka taittuu tilanteen niin vaatiessa.