Tietoja

Monipuolinen muusikko

Harmonikansoittajana hallitsen niin vaativat konserttinumerot, laulajien tai instrumentalistien säestykset kuin bändisoittamisen. En vierasta mitään musiikin genreä, mutta jazz – ja rytmimusiikki, maailmanmusiikki sekä moderni kansanmusiikki ovat lähinnä sydäntäni. Tutustuthan näille sivuille kokoamiini videoihin. Niiden kautta lienee paras ja luontevin tapa tutustua muusikkouteeni.

Muusikkona olen omimmillani, kun saan sisällyttää soittooni improvisaatiota jossain muodossa. Minulle improvisointi ei läheskään aina tarkoita soolon soittamista pää punaisena. Se voi tarkoittaa vaikkapa säestysstemman improvisointia ranskalaiseen valssiin tukemaan laulajan kulloistakin tulkintaa. Ennen kaikkea se tarkoittaa sitä, että keikalla pyrin kuuntelemaan sitä mitä tapahtuu ja elämään siinä mahdollisimman väkevästi.

Merkittävin harmonikansoittajana saamani tunnustus on Kultainen harmonikka-kilpailun toinen sija vuodelta 2015. Kilpailumenestystä tärkeämpänä olen kuitenkin kokenut sen hyvän palautteen, jota olen soitostani saanut ihmisiltä vuosien varrella.

CV:stäni löydät yksityiskohtaiset tiedot koulutuksestani sekä projekteista, joissa olen vaikuttanut niin muusikkona kuin musiikkipedagogina.

Musiikkipedagogi

Valmistuin Metropolia-ammattikorkeakoulusta pop / jazz-musiikkipedagogiksi jouluna 2018. Kyseinen koulutus antaa minulle yleisen opettajan pätevyyden lukiot ja peruskoulut poislukien. Saan siis laillisesti toimia opettajana opettaen niitä asioita, joihin minulla on substanssiosaamista.

Harmonikansoiton opetus

Tarjoan opetusta viisirivisen näppäinharmonikan soitossa kaiken ikäisille – ja tasoisille opiskelijoille alle 7-vuotiaat lapset poislukien. Hallitsen sekä standardibasso että melodiabassoharmonikat. Vahvuusalueitani harmonikkaopettajana ovat improvisointi, yhtyesoitto sekä melodiabassoharmonikan monipuolinen käyttö rytmimusiikissa. Korostan kuitenkin, että puoleeni voi kääntyä kaikenlaisissa harmonikansoiton opetukseen liittyvissä kysymyksissä.

Pistenuottiopetus

Tarjoan myös pistenuottien opetusta ainoana palveluntarjoajana Suomessa. Pistenuotit on pistekirjoituksen pohjalle rakentuva merkkipohjainen nuottikirjoitus. Se on ainut laajasti käytetty notaatiojärjestelmä, joka mahdollistaa näkövammaiselle pääsyn kaikkeen mustavalkoisen nuottikirjoituksen sisältämään informaatioon. Puoleeni voi kääntyä kaikissa pistenuotteihin tai niiden opetukseen liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää pistenuoteista täältä.