Ajankohtaista

Talvitaikoja – striimattu konsertti Youtubessa katsottavissa 16.12.2021 saakka

Osta tästä lippu konserttiin!

Poikkea perinteisten joululaulujen polulta ja koe joulun valo ja talven taika uusin korvin. Laulu, piano, haitari ja panhuilu loihtivat esiin talvisia tarinoita ja tunnelmia.


Konsertti striimataan Youtubessa ja voit katsoa sen seitsemän päivää konsertin jälkeen.

  • Riikka Hänninen laulu ja piano
  • Iiris Brocke laulu
  • Helena Taskila laulu ja panhuilu
  • Joose Ojala harmonikka
  • Tuukka Ojala piano

Tervetuloa ostoksille uudistettuun verkkokauppaani

Uudistettu Joose Ojala Shop-verkkokauppa onavattu! Verkkokaupan kautta voit ostaa valmiin keikkapaketin omaan tilaisuuteesi. Jos verkkokaupan kautta ei löytynyt mieleistä kokonaisuutta, jätä tarjouspyyntö.

Aurinkoista loppusyksyä kaikille tämän sivun seuraajille!

Duo Pannikan kesäkonsertti Youtubessa 17.7. klo 19 – osta tukilippu konserttiin ja katso maistiainen youtubesta

Heinäkuussa lienee hyvä hetki soitella pois meidän vuoden eka keikka. Luvassa on kesäiltaan sopivaa tunnelmallista musiikkia harmonikalla ja panhuilulla. Meillä on nippu hyviä biisejä. Helposti sulavaa kuuntelumusaa, jota voi kuunnella vaikka toisella korvalla astioita tiskatessaan tai sitten antautua ihan kokonaan konsertin vietäväksi jos henki puhuttelee. Melodinen viihdemusiikki ja hyvät biisit ovat konserttimme punainen lanka kaikessa simppeliydessään. Otathan tapahtuman seurantaan myös Facebookissa. Olisimme myös kovin iloisia, jos jaat sanaa konsertista edelleen.

Konserttiin tulee mahdollisuus ostaa 10 € arvoisia kannatuslippuja.
Maksu on vapaaehtoinen. Osta lippu jos haluat tukea työskentelyämme tai kuunneltuasi tuntuu siltä, että tästä voisi maksaa rahaa.

Showtime klo 19. Konsertti on katsottavissa Youtubessa viikon ajan sen lähetyshetkestä. Allaolevasta Youtube-upotuksesta voit katsoa pienen tyylinäytteen tulevasta tunnelmoinnista.

Joose Ojala harmonikka
Helena Taskila panhuilu
Showtime klo 19.

Ruusun taival-video julkaistu Youtubessa

Tero Kokon samannimisen valokuvateoksen pohjalta säveltämäni kappale ”Ruusun taival” sekä siihen liittyvä video on nyt julkaistu Youtubessa. Katso video alta!

Kuvia korville – sointuja silmille

Kaksi näkövammaista taiteilijaa, valokuvaaja Tero Kokko sekä muusikko Joose Ojala päättivät yhdistää voimansa yhteisprojektissa, jossa musiikki ja valokuva kohtaavat. Joose Ojalan sävellys ”Ruusun taival” on sävelletty Teron samannimisen valokuvateoksen pohjalta. Sävellyksen ensiesitys on Helsingin Työväenopiston Valokuvauksen sunnuntai tapahtumassa su 2.5.2021

Lue lisää Tästä